donderdag, september 28, 2006

10 Ambra Vale east, BS8 4RE Bristol, UK

Yip, we zijn gesetteled, de ikea wat rijker gemaakt, enkele taxichauffeurs gelukkig gemaakt (zo'n britse taxi is wel 'n must have auto, daar kan ALLES in) en gekuist. We wonen in Bristol.
'k heb vandaag wat de stad verkent, een nieuwe Pratchett op de kop getikt (juih!) voor halve prijs (7£ voor 'n hardback, zon 10€ dus) en bij de sociale dienst langsgeweest. die mensen zijn enorm vriendelijk en goed gezind, ze helpen je écht, vooral toen het duidelijk werd dat ik een diploma in de sociale sector heb, naar het schijnt (eerst zien dan geloven, maar dromen is altijd leuk) zijn ze hier naarstig op zoek naar "gehandicaptenwerkers", nou, we zullen zien:)
Annelies is al op haar unief geweest en volgende week begint ze officieel met de school. Eerst intro week enzo, maar de rest komt wel.

Voorlopig hebben we nog niet veel kunnen laten weten, en ook nu is het nogal hectisch, want we hebben pas ten vroegste volgende week internet. Hoe kan ik er dan nu op? rara, draadloos internet gaat over een straat heen, ik zit op dit moment te surfen op het netwerk van overburen (vermoed ik) die hun netwerk niet beveiligd hebben....maar wel 'n router hebben...dusja...:d zonet ontdekt, en nee, ik schaam mij geenszins:)

Voor de rest mis ik mijn vriendinnetjes en vriendjes en familietjes uit Belgie zeer hard, u zijt wellekome om mij een smsken te sturen als bewijs dat u aan mij denkt, hiero volgt het gsm nr:
+44 777 959 1499, bel me schrijf me laat me vlug iets weten (u kent het procedé)

en om op raf zijn commentaar te antwoorden, ja rafa, Hasta Luego is spaans, laat ik nu spaans een mooie taal vinden? ja? laat mij es zijn wie ik ben ja?
;)
adios mi amigos

6 opmerkingen:

Rafael zei

een platbroek zijt ge ja :D
allé, ik ben blij dat jullie goed terecht zijn gekomen

hopelijk kan ik binnenkort wat meer nieuws van mij geven ;)

Verrek 't is al later dan ik dacht

Meh

Rafael zei

Nu naar Lies haar blog...
wanneer worden jullie één denkend wezen dat met één blog toekomt? :D

Nah, on second thought, never mind :D

Annelies Kusters zei

hee rafa, ik kom hier wel iets heel anders doen dan rob he :^p

Rafael zei

Nu ook al op elkaars blog commentaar geven...ik ben zo in de war :p

Ik ga me eens klaarmaken om terug naar Tongeren te vertrekken.

Ciao bella (+bello?)

Rafael zei

Poker4charity toernooi was echt neig. Perfecte organisatie, cool casino, free stuff :)

Wat resultaat betreft, ik ben derde geëindigd aan mijn tafel en het meisje dat won aan de tafel is uiteindelijk 3de geëindigd in de finale.

Ik zat rechts van de enige pro in het toernooi, Marc Naalden, en ik, slim als ik ben, had dat natuurlijk niet door, dus ik probeer die vent de allereerste keer dat ik iets heb als ne kleuter uit de pot te pushen met pocket 10's :D Big mistake :-)

Na die eerste hand had ik echt het gevoel dat iedereen me als de mongo aan de tafel zag en toen heb ik tight zitten spelen en een tight imago opgebouwd, daarvan geprofiteerd om een paar potjes te kopen en het uiteindelijk nog lang uit te zingen om als 3de te eindigen (toch wel belangrijk voor het ploegenklassement). Ik ben erin geslaagd om ene echt boos op me te laten worden (het hielp natuurlijk dat ik af en toe de associale eikel speelde door mijne mp3-speler op te zetten), ... kortom, ik heb me geamuseerd en ik ben best tevreden met mijn eerste toernooi resultaat :)

Annelies Kusters zei

whahaha

duidelijk da gij confused zijt met onze twee blogs :)