dinsdag, november 07, 2006

we and our friends!

jip, bie en lieven zijn alweer een tijdje terug op het vaste europese land, maar hier geniet ik (annelies nog in india) nog na van hun komst:) Leuke foto's en lekker bier en chocolade, kan het beter? ja, 't kan beter, maar alles kan beter;).
't was heel fijn om vriendjes uit België hier te gast te hebben, fijn om nog eens spontaan tegen andere mensen als elkaar Nederlands te kunnen praten en hen onze stad te laten zien. We zijn zelfs een dagje er op uit getrokken met de wagen(jaja ze waren met de auto!) en hebben de wijde omgeving van Bristol leren kennen. Zeer mooie foto's van kusten en idylissche vissersdorpjes (en voor lieven een gekneusde neus) tot gevolg. Ook hebben we ze meegenomen naar de deaf pub op donderdag avond, ze hebben aldaar kennis gemaakt met onze Bristolse vriendjes (horend én doof) en dat bleek wel een gezellige avond te zijn. Bie heeft haar enorme cola opgekrgen en we hebben gezellig met Adrian gebabbeld die bij nadere inspectie een enorme talenknobbel te bezit. Hij kan vlot frans (mét het juiste accent!) en een mondje Duits en Italiaans, mooi zou ik zo zeggen:)

Enfin,voor de rest niet zo heel veel nieuws, werken, poetsen, huishouden en alleen hier zitten...zonder mijn liefje, dat ver weg in India zit...'k mis ze wel hoor, tis hier een stuk minder gezellig:)

Lief zijn voor elkaar
want de sint komt binnekort!
Rob

Geen opmerkingen: